You, the petitioner

Haarbol verdient een eigen Facebookpagina

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Haarbol verdient een eigen Facebookpagina

Petition

We

de fans van Haarbol

 

observe

Dat Haarbol al sinds zijn bestaan afhankelijk is van zijn schepper en ondanks verwoede pogingen, daar niet van los kan komen

 

and request

zijn schepper hem zo snel mogelijk een eigen facebookpagina te geven.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
werkgever 
Petition desk:
Closing date:
2021-06-27 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
-- 

History

Signatures