You, the petitioner
Eurovisie red

Haal het Eurovisie Songfestival naar Leeuwarden

872 signatures

Gefeliciteerd Duncan Laurence! Na de fantastische winst op het Eurovisie Songfestival biedt wethouder Sjoerd Feitsma onze stad Leeuwarden aan als locatie voor het Eurovisie Songfestival van 2020 en daar willen wij ons alleen maar bij aansluiten! Haal het Eurovisie Songfestival naar Leeuwarden!

Petition

We

Inwoners van Leeuwarden, Friesland en omgeving

 

observe

Dat Leeuwarden de perfecte locatie biedt voor Eurovisie Songfestival 2020. Een internationaal evenement als het Eurovisie Songfestival is een mooie kans om de mogelijkheden van onze mooie stad en provincie te laten zien aan de rest van Europa.

 

and request

Het Eurovisie Songfestival 2020 in Leeuwarden te organiseren.

The answer

NPO.nl: Gaststad Eurovisie Songfestival 2020: Maastricht en Rotterdam in eindrace

16 juli 2019

Maastricht en Rotterdam zijn de twee steden die nog in de race zijn om gaststad van het Eurovisie Songfestival 2020 te worden. Nadat vorige week woensdag vijf steden hun bidbook op feestelijke wijze aan de projectorganisatie Eurovisie Songfestival 2020 hebben aangeboden, zijn de bidbooks de afgelopen dagen uitvoerig bestudeerd en beoordeeld door de selectiecommissie. Vandaag laat de projectorganisatie weten dat gekozen is om de selectieprocedure met Maastricht en Rotterdam voort te zetten. (...) lees verder

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Leeuwarden 
Petition desk:
Closing date:
2019-09-04 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Tai Pan Yau 
Organisation:
Club Red 

History

Signatures

Updates

NPO.nl: Gaststad Eurovisie Songfestival 2020: Maastricht en Rotterdam in eindrace

16 juli 2019

Maastricht en Rotterdam zijn de twee steden die nog in de race zijn om gaststad van het Eurovisie Songfestival 2020 te worden. Nadat vorige week woensdag vijf steden hun bidbook op feestelijke wijze aan de projectorganisatie Eurovisie Songfestival 2020 hebben aangeboden, zijn de bidbooks de afgelopen dagen uitvoerig bestudeerd en beoordeeld door de selectiecommissie.

+Read more...

Vandaag laat de projectorganisatie weten dat gekozen is om de selectieprocedure met Maastricht en Rotterdam voort te zetten. (...) lees verder

2019-08-06