You, the petitioner
Geer en goor

Geer en Goor weer samen voor ouderenfonds

Beide heren hebben aangegeven zich weer in te willen zetten voor de ouderen. Joling heeft aangegeven dat er wellicht nog wat te regelen valt, daarom moeten wij de laatste druppel zijn. Steun het idee om op de meest leuke en grappige manier het probleem van eenzame ouderen verder aan te pakken.


Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Petition

We

Mensen die zorg hebben voor de ouderen én het belang inzien van de rol van Geer en Goor.

 

observe

Geer en Goor zijn een fantastisch duo als het gaat om het overbrengen van een boodschap. Er is geen betere manier om het volk bewust te maken van dit zeer relevante probleem.

 

and request

Wij willen met deze petitie aan RTL duidelijk maken hoe veel mensen hier baat bij hebben. Wij vragen van u om deze petitie te ondertekenen en zo veel mogelijk te delen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
werkgever 
Petition desk:
Closing date:
2019-07-30 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
--  

History

Signatures