You, the petitioner
20210509 180734

Geen woningbouw op Vriezenweg 6 te Leimuiden

153 signatures

Wij zijn tegen het ontwerpbestemmingsplan dat het bouwen van een woning en een grote schuur aan Vriezenweg 6 mogelijk maakt. Agrarische grond moet agrarisch blijven. Wij willen de karakteristieke vergezichten van de Wassenaarsche polder behouden.

Petition

We

Omwonenden, toeristen, recreanten en iedereen die het open landschap een warm hart toedraagt

 

observe

dat door de aangevraagde, zogenaamde "postzegelwijziging" van perceel 6 aan de Vriezenweg niet slechts een postzegel, maar het hele gebied schade leidt

 

and request

de gemeente Kaag en Braassem daarom het ter inzage liggende ontwerpbestemmingsplan af te keuren (in formeel taalgebruik: niet vast te stellen). Plan identificatie: NL.IMRO.1884.BPVRIEZENWEG6-ONT1

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kaag en Braassem 
Petition desk:
Closing date:
2021-06-30 
Lead petitioner:
Ronald Mourits 

History

Signatures

Updates

Inspreekrecht 6 september

Naar aanleiding van het formeel ingediende bezwaar ben ik uitgenodigd om maandag 6 september gebruik te maken van het "inspreekrecht" voor de raadscommissie van Kaag en Braassem.

Ter ondersteuning van de bezwaren zal ik de petitie aanbieden aan de gemeenteraad en met trots kan ik melden dat 152 mensen de petitie hebben ondertekend.

Twee weken later, maandagavond 20 september zal er door de gemeenteraad over de plannen worden gestemd.

Voel je vrij om hierover de komende twee weken in gesprek te gaan met uw raadslid of politieke partij, om dat de beslissing nog genomen moet worden heb ik de einddatum van de petitie verzet en kunt u medestanders alsnog aanmoedigen de petitie te onderteken, voor de raadsvergadering van 20 september zal ik de gemeente informeren over de dan actuele stand.

Tot nu toe bedank, ik hou jullie op de hoogte,

vriendelijke groeten,

Ronald Mourits

.

2021-09-02