U, de petitionaris

Geen windmolens langs het Spui in Piershil

1.160 ondertekeningen

De Provincie Zuid-Holland heeft het voornemen om de locatie langs het Spui bij Piershil aan te wijzen voor het plaatsen van windmolens voor windenergieproductie. Dit zal voor Piershil en omgeving zeer negatieve gevolgen hebben. Onnodig, omdat er andere oplossingen mogelijk zijn.

Petitie

Wij

De dorpsvereniging Swaneblake, de inwoners van Korendijk en Bernisse en bezoekers van dit gebied.

 

constateren dat:

Dat de provincie in 2010 op basis van goede argumenten plaatsing van windmolens voor windenergieproductie langs het Spui in Piershil ongewenst achtte en nu, zonder dat er iets is veranderd, deze plek wil aanwijzen als geschikte locatie.

Mogelijke gevolgen:

Geluidsoverlast tot bij de bebouwing

Aantasting landschap en leefklimaat

Waardedaling van huizen

Plan Swaneblake, voor meer leefbaarheid, werkgelegenheid en recreatie (ook voor mensen met beperking), niet meer haalbaar

 

en verzoeken

De bouw van windmolens voor windenergieproductie op de locatie langs het Spui in Piershil niet mogelijk te maken, omdat er betere mogelijkeheden zijn, en de resultaten van het locatieonderzoek door de gemeente Korendijk samen met de overige Hoeksche Waardse gemeentes af te wachten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Zuid-Holland 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2017 
Petitionaris:
Gerard J├Ągers 

Geschiedenis

Ondertekeningen