You, the petitioner
Thumbnail

Geen windmolens in en naast het Panbos

368 signatures

Gemeente de Bilt overweegt om windmolens te plaatsen in het Panbos en Noord-Houdringe: acht stuks met 240 meter tiphoogte. Hierbij wordt nauwelijks tot geen rekening gehouden met verstoring van de rust in dit natuurgebied en ernstige horizonvervuiling voor nabijgelegen (flat)bewoners.

Petition

We

Omwonenden, natuurliefhebbers en anderen die zich zorgen maken over deze ontwikkeling.

 

establish that:

Dat het plaatsen van windmolens in en naast het Panbos en Noord-Houdringe, in gemeente de Bilt, leidt tot verstoring van de rust in dit natuurgebied en een grote negatieve impact heeft op de horizonaanblik van nabijgelegen (flat)bewoners.

 

and request

Gemeente De Bilt om niet langer het Panbos en Noord-Houdringe als optie te overwegen voor het plaatsen van windmolens.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
De Bilt 
Petition desk:
Closing date:
2021-05-13 
Lead petitioner:
Menno de Vries 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie gesloten en ingediend

beste allen,

Hartelijk bedankt voor het tekenen van de petitie tegen het plaatsen van windmolens in en naast het Panbos. Na overleg met de raadsgriffie van gemeente de Bilt is besloten om de petitie vandaag te sluiten, zodat hij op tijd ingediend kan worden voor de gemeenteraad van 27 mei.

+Read more...

Op deze datum staat de bespreking van de Regionale Energie Transitie op de agenda. In totaal hebben we 342 ondertekeningen weten te verzamelen, waarvoor nogmaals dank.

Met vriendelijke groeten, Menno de Vries

2021-05-14