You, the petitioner

Geen verplichte Covid-19 vaccinatie!

2,970 signatures

Waarom toch zo'n maatschappelijke dwang tot vaccinatie, terwijl gebleken is dat dit geen killervirus betreft, dat er geen pandemie is geweest en het aantal aan dodelijke slachtoffers niet of nauwelijks afwijkt van een jaarlijkse griep en er nog geen uitvoerig getest vaccin bestaat!

Petition

We

Wij burgers van Nederland willen baas over ons eigen lijf blijven, dus een eigen keuze maken!

 

observe

Ons kabinet stuurt aan op vaccinatie, voor een virus welke vergelijkbaar is met een gewone griep en dan ook nog eens verplicht. Hier willen wij niet in meegaan, dit dient een keuze te zijn uit vrije wil, niet door chantage gedwongen, zoals geen toegang hebben tot, of enige andere uitzondering. Wij willen deze regering duidelijk maken dat zij onze volksvertegenwoordigers behoren te zijn en geen dictators van een regime!

 

and request

Wij verzoeken Minister Hugo de Jonge dus per onmiddellijk om af te zien van het verplicht laten vaccineren, of consequenties te verbinden aan het niet laten vaccineren voor Covid-19. Wij zijn tegen de anderhalve meter maatschappij en alle andere waanzin die dit kabinet bezigt betreffende Covid-19. Wij willen terug naar het oude normaal, met een kabinet die daarin weer als volksvertegenwoordiger in dienst staat van de bevolking, niet als heerser.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2020-10-15 
Lead petitioner:
Chris Collard 
Organisation:
CommonSenseTV 
Website:

History

Signatures