You, the petitioner
14deea18 7ab1 4554 99b6 5539f362f0b8

Geen opstapplek Egelantiersgracht

617 signatures

De aanleg van een opstapplaats in de Egelantiersgracht is een ernstige aantasting van ons leefklimaat. De gracht is al zwaar overbelast door boten, verkeer en voetgangers en is zelfs tegen het huidige bestemmingsplan van de Gemeente Amsterdam. Graag deze petitie delen op uw Facebook/Whatsappgroep:

https://geenopstapplaats.petities.nl

Petition

We

Buurtbewoners, buurtondernemers.

 

observe

Geen nieuwe opstapplaats/aanlegsteiger in de Egelantiersgracht voor commerciële doeleinden.

 

and request

Terugdraaien van de plannen van de Gemeente Amsterdam om een aanlegsteiger/opstapplaats te creëren in de Egelnatiersgracht.

The answer

De Gracht is gered!

Woensdag 7 november 2018 bereikte ons het heugelijke nieuws: De aanleg van de opstapplek/aanlegsteiger in de Egelantiersgracht gaat niet door! Hierbij willen we iedereen bedanken voor zijn enorm inzet en betrokkenheid. Samen hebben we het voor elkaar gekregen een geluid te laten horen van saamhorigheid en standvastigheid. De Jordaan en de Egelantiersgracht zijn een te fijne woon-en-werk plek om zomaar om zeep te laten helpen.

Wil je de brief van de Gemeente Amsterdam lezen met de argumenten om het project af te blazen? Ga naar www.reddegracht.nl

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2018-12-23 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Caro van der meulen 
Organisation:
Buurthart 
Website:

History

Signatures

Updates

De Gracht is gered!

Woensdag 7 november 2018 bereikte ons het heugelijke nieuws: De aanleg van de opstapplek/aanlegsteiger in de Egelantiersgracht gaat niet door! Hierbij willen we iedereen bedanken voor zijn enorm inzet en betrokkenheid. Samen hebben we het voor elkaar gekregen een geluid te laten horen van saamhorigheid en standvastigheid.

+Read more...

De Jordaan en de Egelantiersgracht zijn een te fijne woon-en-werk plek om zomaar om zeep te laten helpen.

Wil je de brief van de Gemeente Amsterdam lezen met de argumenten om het project af te blazen? Ga naar www.reddegracht.nl

2018-11-08

Update 2

Goedenavond! Het gaat goed met het ondertekenen van onze petitie, maar kan nog veel meer buurtgenoten bereiken. help je mee? Deel hem dan op je eigen Facebook en Buurt whatsappgroep met deze link:

geenopstapplaats.petities.nl

Houd ook de Facebook pagina " Red de Egelantiersgracht" in de gaten voor actie nieuws en deel ook deze svp onder je buurtgenoten met de link: https://facebook.com/groups/349244582482369

Dank, Caro van der Meulen.

2018-10-12

Demonstratie zaterdag 29 september

Zaterdag 29 september is er om 15:00 uur een demonstratie ten hoogte van huisnummer 16. Kom allemaal met protestborden, toeters en bellen, trommels en goede moed om te figureren in ons protest tegen de plannen van de gemeente.

+Read more...

Zie jullie zaterdag!! Caro van der Meulen

RedDeGracht

2018-09-27