You, the petitioner
Screenshot 20191101 090913 chrome

Geen IS kalifaat vrouwen en kinderen naar Nederland

162 signatures

Het Nederlandse volk wil veiligheid en daarom geen Kalifaat vrouwen en kinderen terug halen naar Nederland. Laat de Politiek de mening van het volk horen voor het te laat is.

Petition

We

Het Nederlandse volk, de burgers van Nederland.

 

observe

Dat Nederland geen beslissing neemt en steeds weer de discussie voert over het terughalen en het terug laten keren van IS-vrouwen, Kalifaatgangers en hun (daar geboren) kinderen naar Nederland. Wij Nederlanders willen veiligheid en onze stem laten horen: het volk wil dit niet en eist een duidelijk NEE van de regering!

 

and request

Wij verzoeken de regering om een besluit waarin de regering duidelijk maakt dat er er nooit ID strijders, IS vrouwen en hun kinderen worden terug gehaald naar Nederland. Wij Nederlanders willen veiligheid in ons land en onze stem laten horen: het volk wil een duidelijk NEE van de regering tegen terugkeer van Kalifaatgangers én hun kinderen!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-01-30 
Lead petitioner:
Maria van het Volk 
Website:

History

Signatures