You, the petitioner
No money

Geen geld naar Griekenland!

Griekenland staat op de rand van een failissement, het heeft door financieel wanbeleid en enorme bankleningen een mega-schuld. Griekenland verwacht nu dat EU en IMF hen miljarden euro's leent om hun torenhoge schulden af te lossen. Geld dat dus naar een bodemloze put gaat!

Petition

We

Het Nederlandse volk, de belastingbetalers,

 

observe

Dat de EU-ministers van Financiƫn Griekenland meer dan 110 miljard euro willen lenen. Nederland zou daar 4,8 miljard euro aan moeten bijdragen. Waarom moet Nederland aan een land dat niet in staat is, zijn financiƫn op orde te houden, bijna 5 miljard moeten lenen, terwijl de Nederlander meer dan 30 miljard moet bezuinigen? Waarom moet de Nederlander financieel bloeden vanwege het enorme wanbeleid van een ander land?

 

and request

De Tweede Kamer, een lening aan Griekenland tegen te houden, zo lang op de Nederlandse begroting moet worden bezuinigd. Het is onder geen enkele omstandigheid uit te leggen aan het Nederlandse volk dat het voor meer dan 20 miljard euro de broekriem moet aanhalen, zodat de regering vervolgens bijna 10% daarvan aan een land kan geven, waarvan is gebleken dat het niet met geld om kan gaan.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Closing date:
2010-05-30 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Jaman Detuup 

History

Signatures