You, the petitioner

Geen extra nazipropaganda online!

1 signature

De Koninklijke Bibliotheek wil haar krantenarchief online zetten. Onderdeel van dit archief zijn nazistische propaganda kranten. Tienduizenden pagina's met nazistische rotzooi zullen het web verder vervuilen, maar overlevenden en hun vertegenwoordiging zijn hier nauwelijks in gekend. Let's stop this!

Petition

We

als stem van de nazi-slachtoffers, idealisten en gediscrimineerden.

 

observe

Dat de Koninlijke Bibliotheek nazistische propagande online beschikbaar wil maken. Hierdoor zullen tienduizenden pagina's met nazistisch materiaal over het internet gaan uitwaaieren. Dit zal ongetwijfeld de discriminerende en antisemtische reacties op het web verder stimuleren. Bij deze beslissing is nauwelijks oog geweest voor de sentimenten bij overlevenden van de holocaust, maar slechts gekeken naar de toegankelijkheid voor 'de wetenschap'.

 

and request

Primair verzoeken wij U als gesprekpartner van de Koninklijke Bibliotheek er bij hen op aan te dringen in contact te treden met overlevenden van de holocaust, hun vertegenwoordigers en andere vertegenwoordigende organisaties voordat de nazistische propaganda online beschikbaar komt. Secundair verzoeken wij U er bij de Koninklijke Bibliotheek op aan te dringen om alle mogelijke technische hulpmiddelen te onderzoek om uitwaaiering over het internet te voorkomen, als ook dergelijk verspreiding te kunnen signaleren.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2010-12-03 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
D Pekel 
Organisation:
TOF 

History

Signatures