You, the petitioner
Veilig

Geen daklozenopvang in de Hoek

50 signatures

Het Leger des Heils wil in een leegstaand deel van Antes aan de Hoeklaan, dak- en thuislozen opvangen die verslavingsproblemen, complexe problemen of agressieve uitbarstingen hebben. Wij, als omwonenden willen dit duidelijk NIET!

Petition

We

inwoners

 

observe

  • plan voor een opvang van dak- en thuislozen die verslavingsproblemen, complexe problemen of agressieve uitbarstingen hebben, in het complex van Antes aan de Hoeklaan.
  • omwonenden hebben genoeg overlast gehad van de verslaafden bij Antes in het nabije verleden!
  • De komst van deze opvang zal de veiligheid in de wijk benadelen. In de directe omgeving van het Antes gebouw zit een kinderspeeltuin en een middelbare school.
  • Inwoners willen een wijk waarin je je veilig voelt en waar kinderen veilig buiten kunnen spelen .

 

and request

dit plan van het Leger des Heils niet goed te keuren en/of elders een geschikte lokatie te zoeken! Wij willen een veilige wijk.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Nissewaard 
Petition desk:
Closing date:
2021-03-01 
Lead petitioner:
G. Landstra 
Website:

History

Signatures

Updates

De wethouder zet er vaart achter !

Deze week alweer een artikel in Groot Nissewaard over de verhuizing van de Boeg ! Dit keer is onze wethouder aan het woord.. er wordt blijkbaar haast achter gezet ! Daarom heb ik de inleverdatum van deze petitie een maand naar voren gehaald. De petitie wordt nu begin maart ingediend ipv begin april. Dus als u nog kennissen, vrienden of familie in de wijk heeft wonen, spreek ze aan en misschien willen ze onze petitie ook wel steunen ! .

2021-02-17