You, the petitioner

Géén daklozen- en verslaafdenhulpverlening in wijkcentrum de Haard

Stichting Levensmorgen wil aan de Groenestraat in Nijmegen een steunpunt inrichten voor dak- en thuislozen. Verslaafden en alcoholisten zullen hier een deel van hun uitkering in ontvangst nemen. Spreek u uit tegen de komst van deze voorziening, die niet in kinderrijke woonwijken thuis hoort

Petition

We

buurtbewoners uit de aangrenzende wijken Hazenkamp en Willemskwartier, alsmede andere betrokkenen

 

observe

dat er vergaande bouwplannen liggen om een grootschalig inloopcentrum voor dak- en thuislozen te realiseren aan de Groenestraat

dat Stichting Levensmorgen een grotere concentratie alcohol- en drugsverslaafden naar onze wijken zal trekken en

dat dit bij bewoners veel onrust oproept over de te verwachten overlast zoals dealen en drugsgebruik, criminaliteit en agressie in onze buurt.

 

and request

de gemeente Nijmegen om te voorkomen dat Stichting Levensmorgen in wijkcentrum de Haard aan de Groenestraat, op een steenworp afstand van vijf scholen en een nieuw voorzieningenhart, een inloopcentrum voor dak- en thuislozen opent.

Tevens verzoeken wij de gemeente Nijmegen, burgemeester de Graaf én verantwoordelijk wethouder Tas om Stichting Levensmorgen een alternatieve locatie voor de noodzakelijke diakonale hulpverlening aan te bieden.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Nijmegen 
Petition desk:
Closing date:
2010-09-15 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Judith Arns 
Organisation:
buurtcommitee 

History

Signatures