You, the petitioner

Geen arbeidsmigranten aan de oostbuurtseweg in De Lier

487 signatures

Stem tegen het plan voor een wooncomplex van 700 arbeidsmigranten aan de Oostbuurtseweg, De Lier. Een wooncomplex van 700 arbeiders is niet wenselijk voor een klein dorp als De Lier. Zo'n complex ontwricht het dorp en zal zorgen voor onveiligheid en overlast in de buurt.

Petition

We

Buurtbewoners van de Oostbuurtseweg,Oostlaan,Noordlierweg en andere dorpsgenoten en belanghebbenden.

 

observe

700 werknemers op een klein wooncomplex te huisvesten is te veel te veel. Dat is vragen om problemen en overlast. Dat het onmenselijk is om met zovelen in een complex gestopt te worden waarbij het eigenlijk de bedoeling is, dat buiten het werk, het complex niet verlaten wordt. Verveling zal toe slaan wat zal leiden tot overlast, criminaliteit en onveiligheid in de buurt, rondhangen in de dorpskern en de omliggende wegen en straten. Een klein dorp als de Lier volledig ontwricht zal worden door 700 extra bewoners.

 

and request

Dat de gemeente geen toestemming geeft voor een grootschalig wooncomplex met 700 arbeidsmigranten aan de Oostbuurtseweg in De Lier. Dit is veel te veel voor een klein dorp zoals De Lier.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Westland 
Petition desk:
Closing date:
2021-08-05 
Lead petitioner:
actiecomite Oostbuurtseweg  
Organisation:
Bewoners Oostbuurtseweg 

History

Signatures