You, the petitioner
Geefvaderseenstem

Geef vaders een stem als het om onze kinderen gaat!

8,004 signatures

Steeds meer kinderen groeien op met gescheiden ouders. Wanneer de omgang met beide ouders niet goed verloopt kan je als vader snel in een lange strijd verwikkeld raken met verschillende Jeugdzorg instanties, advocaten, hoge rekeningen en lange wachtrijen. onze kinderen zijn hiervan de dupe

Petition

We

Vader en moeders, Opa's, Oma's, broers, half zussen, iedereen met een familie en een hart voor kids

 

observe

Vaders moeten makkelijker in contact kunnen blijven met de kinderen als moeder de omgang weigert. De instanties kunnen niks afdwingen, rechters houden zich aan het advies van de instellingen en zo blijft de moeders alle macht houden. Waarom is Nederland een uitzondering op dit gebied ten opzichte van de andere landen binnen de EU. Waar in de toekomst de kans groot is dat steeds meer van onze kinderen te maken krijgen met deze pijnlijke situatie.

 

and request

1 centrale organisatie/ instelling waar je als moeder en als vader aan kan kloppen en gehoord wordt. Deze instelling buigt zich over zowel de moeder, de kinderen maar ook de vader! kortere wachtrijen, beter onderzoek, de tijden zijn veranderd. De rechten voor mannen en vrouwen moeten op alle vlakken gelijk getrokken worden. Meer vrouwen in het bedrijfsleven, in de politiek., super! Nu nog meer mannen die het recht hebben hun kinderen te zien!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-08-31 
Lead petitioner:
Gert-Jan Hennipman 
Organisation:
www.geefvaderseenstem.nl 
Website:

History

Signatures