You, the petitioner
Downloaden

Geef __ een muismat!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Elke keer weer, je wilt een duidelijke les Natuurkunde volgen door die fantastische leraar ''Dhr. __''. Helaas worden deze meesterlijke lessen elke keer weer verstoord door het onnodig lawaai maken dat voortkomt uit het gebruik van de muis, zonder muismat.

Petition

We

Mensen die hart hebben voor ___ en zijn geweldige leskwaliteit.

 

observe

LAWAAAAAAAAI

 

and request

Wij zouden graag willen dat de Europese Ombudsman zorgt voor een werkende muismat voor dhr. ___, zodat deze bron van onnodig lawaai en geluidsgolven beperkt wordt en leerlingen weer duidelijk de les kunnen volgen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Europese Ombudsman 
Petition desk:
Closing date:
2021-05-04 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
-- 

History

Signatures