You, the petitioner
Animatie cora

Functie elders voor Cora van Nieuwenhuizen

18 signatures

Vorige week werd bekend dat Cora van Nieuwenhuizen de nieuwe voorzitter wordt van de brancheorganisatie Energie-Nederland. Deze benoeming is onwenselijk en wij vragen de branceorganisatie om deze benoeming te herzien.

Petition

We

inwoners van Nederland

 

observe

dat de benoeming van Cora van Nieuwenhuizen niet zuiver is. Ook Cora van Nieuwenhuizen erkent dat de benoeming eigenlijk niet mogelijk zou moeten zijn: "Hoewel er geen directe raakvlakken zijn met mijn verantwoordelijkheden als jullie minister, kan de schijn van belangenverstrengeling niet worden vermeden.

 

and request

Wij vragen Energie-Nederland om de benoeming van Cora van Nieuwenhuizen als voorzitter terug te draaien. Door haar recente verleden als minister is zij niet geschikt voor deze functie. Er is vast nog een functie elders die beter bij haar profiel past..

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
brancheorganisatie 
Petition desk:
Closing date:
2021-12-06 
Lead petitioner:
Tim Blank 
Organisation:
Anti-corruptie in Nederland 
Website:

History

Signatures

Updates

Minister moet zelf op de vingers worden getikt

Debat Verkeersveiligheid op 13 december 2018 op 2'48.

2021-09-07