You, the petitioner

Franciscus Vlietland niet verder uitkleden!

92 signatures

Het CDA roept Franciscus Gasthuis op het ziekenhuis in Schiedam niet verder uit te kleden! Een ziekenhuis zonder kinderafdeling, kraamzorg, 24/7 Spoedeisende Hulp kun je bijna geen ziekenhuis meer noemen. Het CDA wil niet dat het Franciscus Vlietland een buitenpoli wordt!

Petition

We

Het CDA en alle bezorgde inwoners van het Waterweg gebied.

 

observe

Na de Spoedeisende Hulp, is het voornemen nu ook om de kinderverpleegkunde en kraamzorg te verplaatsen naar Rotterdam. Er wordt aangegeven dat er niet genoeg personeel om beide afdelingen open te houden. Franciscus locatie Rotterdam is voor iedereen uit het Waterweg gebied die afhankelijk is van het openbaar vervoer moeilijk te bereiken. Met de verkeersdrukte op de A20, die filegevoelig is loop je bij noodsituaties onnodig risico.

 

and request

Wij zien graag dat Franciscus kiest om de kinderafdeling van Rotterdam naar Schiedam te verhuizen. Er zijn in Rotterdam meerdere ziekenhuizen, waaronder het Sophia Kinderziekenhuis. Het CDA wil in de Waterweg regio een volwaardig ziekenhuis en geen grote buitenpoli.

Franciscus Vlietland is genoeg uitgekleed!!!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
zorginstelling 
Petition desk:
Closing date:
2020-02-28 
Lead petitioner:
Rik Meerman 
Organisation:
CDA Vlaardingen 
Website:

History

Signatures