You, the petitioner

Fatsoengedrag en tolerantie in Almere

7 signatures

Ten eerste doe ik hierbij een beroep op alle inwoners en bezoekers van Almere om fatsoenlijk gedrag te blijven tonen naar elkaar toe en elkaar met respect te blijven behandelen.
Ten tweede roep ik bestuurders van Almere aan om aandacht te schenken aan respectloos en onfatsoenlijk gedrag op straat.

Petition

We

inwoners van Almere

 

establish that:

In de stad zien wij tal van zaken die ons opvallen en die echt niet kunnen. Daarbij is amper politie te bespeuren of iemand die in durft te grijpen. Ook wij ergeren ons eraan als bepaalde groepen gezonde mensen zonder schaamte hun auto parkeren op een invalide parkeerplaats. Ook samenscholing(en) door jongeren en bepaalde groepen bezorgen overlast en ergernis. Cameratoezicht is niet voldoende. Voorkom overheersing door bepaalde groepen!

 

and request

Een bepaalde tolerantie in onze Almeerse samenleving moet kunnen, maar dit gaat te ver. Vandaar deze oproep tot het nemen van secundaire maatregelen door alle burgers van Almere die daarmee deze petitie ondersteunen. Tevens willen wij de gemeente oproepen tot primaire maatregelen en te verzoeken om meer surveillerende politie op straat die direct in kunnen grijpen en orde zullen handhaven waar dit nodig is.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2011-01-15 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Gerjo Molenaar 

History

Signatures