You, the petitioner
20201025 172922

Extra aandacht voor extreem knalvuurwerk

637 signatures

We hebben het over angst. Naast mensen, honden, katten die zich kapotschrikken. Buitendieren met vaak een enorm sterk,- maar ook kwetsbaar gehoor die (gehoor)beschadigingen oplopen, nog los van traumas en fysieke schade. Wij pleiten voor meer aandacht/voorlichting. U toch ook? Teken vandaag nog!

Petition

We

Inwoners van Alkmaar en omgeving. Maar ook (namens) alle dieren.. Zowel binnen als buiten.

 

establish that:

  • Dat er te weinig aandacht is voor de gevolgen van extreem hard knalvuurwerk die tegenwoordig al na de zomer start.
  • Los van de dieren worden wij er als inwoners onrustig-, geiriteerd, maar ook erg angstig van. Sommigen durven (net als honden) niet meer naar buiten.
  • Het verstoort de rust en veiligheid in onze eigen straten en parken.
  • Om maar te zwijgen over de vervuiling en de fysieke en materiĆ«le schades die dit als gevolg heeft.
  • Veel van de daders hebben geen idee wat de gevolgen zijn van hun acties voor zowel voor mens- als dier. Door bijvoorbeeld voorlichting te geven op scholen of pamfletten te plakken, zou het onderwerp meer op de kaart worden gezet. Iets wat hard nodig is volgens een zeer groot deel van de inwoners!

 

and request

Dat er meer geld wordt vrijgemaakt voor handhaving en/ of het creƫeren van mogelijkheden die leiden tot grotere bewustwording bij de daders.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Alkmaar 
Petition desk:
Closing date:
2020-12-28 
Lead petitioner:
Elise Datthijn 
Organisation:
Nextdoor 
Website:

History

Signatures