You, the petitioner

Einde oefening: Nieuwe Verkiezingen!

1 signature

Bij dezen open ik, Dave Wouters, deze petitie. Een schreeuw voor aandacht. Het huidige Kabinet en de Coalitie kunnen geen gelijkheid en overeenstemming meer vinden. Er worden geen besluiten meer gevormd, maar enkel eindeloos geruzied, gekissebist en gehannest. De burgers zijn dit ZAT! De koek is op!

Petition

We

De Burgers van Nederland. (incl. De Oppositie partijen)

 

observe

Dat het huidige Kabinet duidelijk toont dat zij besluiteloos en ongeïnspireerd met de Coalitie én de Oppositie eindeloos ruziet, kissebist en hannest. In plaats van het land te regeren, wordt er enkel noch gejammerd als kleine kleuterklas-kinderen.

Welles/nietes-spelletjes, scheld- schuttings- en schimpwoorden, naampjes-genoem, gebruik van laffe woorden (zoals idioot, lafaard, sukkel etc.), punten gezeur, moties en tegen-moties, verwijten, parlementaire-enquêtes, eindeloze Torentje-sessies, eindeloze debatten, eindeloze discussies, vertrutting en onnozelheid behoren tot de orde van de dag.

Ook Kiezersbedrog blijft in dezen, niet buiten kief. Eerder ingenomen Standpunten en Verkiezingsbeloftes worden verdraait, getwist of keihard genegeerd. Ook is men nu op enige punten terug gekomen. Meningen zijn niet meer wat ze waren en feiten worden opnieuw geïnterpreteerd. Veranderende Standpunten en meningen zaaien uitsluitend verwarring.

En dat het Kabinet zelfs nu nog één onderwerp, "Rapport Commissie Davids", zo ongelooflijk moet opblazen dat er vandaag de dag (wo 13/do 14 jan) tot diep in de nacht moet worden gedebatteerd, is in een woord: ZIELIG!

Dit is niet hoe een Kabinet, hoe de Tweede Kamer zou moeten of mogen functioneren. De Koek is, letterlijk OP!

 

and request

Dat dit Kabinet accepteert dat er niet meer geregeerd wordt maar, uitsluitend gerotzooid!

Wij eisen daarom dat dit Kabinet incl. de Premier afrijst naar HKH Koningin Beatrix en hun ONTSLAG indient! We willen tevens een onmiddellijke ontbinding van de Coalitie en nieuwe VERKIEZINGEN!

De kiezer, de gewone man en vrouw, de Nederlanders zijn het ZAT!

Ik, Dave Wouters en alle ondergetekende zeggen: Einde Oefening: NIEUWE VERKIEZINGEN!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2010-04-13 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
David Daniel Wouters 

History

Signatures