U, de petitionaris

Een voetbalkooi dat is pas mooi

31 ondertekeningen

Wij buurtkinderen van Slotermeer, Nieuw West, constateren dat er een verlaten voetbalveld is die een mooi bestemmingplan kan krijgen. Een voetbalkooi met daaromheen multifunctionele functies.

Petitie

Wij

Hakan en Ayoub van de Dobbebuurt vragen alle kinderen, bewoners, belangstellende om mee te tekenen

 

constateren dat:

Het feit is dat het voetbalveld en omgeving verlaten en onveilig is. Wij willen ons inzetten voor een verandering voor een mooi doelgericht optimale positieve ontwikkeling te ontplooien. Voor een toekomst vol toernooien, evenementen en activiteiten door en met alle buurtbewoners van Slotermeer. Geweldig als buurvaders/moeders onze coach en ROL Model via deze initiatief kunnen betrekken. ONE 4 ALL & ALL 4 ONE. ROL=RESPECT, OPRUIMEN & LUISTEREN

 

en verzoeken

Verbetering `voor de conditie van de voetbal grasveld met daaromheen een kooi, tribune die ook als podium gebruikt kan worden voor evenementen en activiteiten. Deze is inzetbaar ook voor een openlucht cultuurhuis en ook daaromheen is ruimte beschikbaar voor het maken van een BBQ plek, picknick tafels in een groene omgeving voor ontmoeting door de doelgroep van 0 tot 99 Jaar. Zo ontstaan er ontplooiingen en verdraagzaamheid met en onder elkaar.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Amsterdam Nieuw-West 
Petitieloket:
Einddatum:
15-12-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Dianne Riley en Khadija Amzdar 
Organisatie:
KidZArt & De Natuurclub 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen