You, the petitioner
8bd9ee39 0d52 4642 b9a7 b1ce9969267b

Een activiteitenveldje op het terrein Gerritsen

187 signatures

Een activiteitenveldje op terrein Gerritsen is nodig. Al vele jaren zetten diverse inwoners en organisaties in Heteren zich in voor een activiteitenveldje tegenover de Brede School en naast zalencentrum de Bongerd, zodat leerlingen buiten kunnen spelen, het Oranje comité de ruimte kan gebruiken tijdens Koningsdag en verenigingen buiten kunnen sporten.

Petition

We

Een groep ouders van leerlingen van de Brede School

 

establish that:

  • Dat er voor dit gebied nu twee plannen zijn met beide hetzelfde aantal woningen waarbij in het ene plan wel het gewenste veldje (30x42m2) is opgenomen en in het andere plan niet

  • dat dit de laatste kans is om extra ruimte te geven aan de leerlingen van de scholen, de organisatie van Koningsdag en de sportverenigingen.

  • Aangezien de scholen en het zalencentrum (met gymzaal en terras) zich al op deze plaats in het dorp bevinden heeft deze plek een maatschappelijke functie. Het is nu of nooit!

 

and request

om deze langgekoesterde wens van het dorp nu dan echt serieus te nemen en te kiezen voor het plan met het bruikbare activiteitenveldje.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Overbetuwe 
Petition desk:
Closing date:
2022-02-20 
Lead petitioner:
Activiteitenveld Gerritsen 
Organisation:
Betrokken ouders activiteitenveld 

History

Signatures

Updates

Overhandigen

De petitie heeft aardig wat stof doen opwaaien. Hopelijk wordt er nu wel serieus naar gekeken. Wij gaan daarom dan ook op 8 februari de petitie overhandigen met 2 vertegenwoordigers namens de groep Betrokkenouders. Mogen wij iedereen bedanken voor hun steun en ondertekening. Dank jullie wel!.

2022-03-07