You, the petitioner
Eduard

Eduard wil zijn diploma

40,426 signatures

Eduard (17), mijn excellente mentor-leerling met autisme is op 13 juni uitgezet naar Armenië. Bij de diplomering was hij er niet!

Nu worden de gevolgen van het uitzetten heel zichtbaar: trauma van de uitzetting en het autisme slaan hard toe. Daarom: Eduard móet terug!! Teken en deel #eduarddiploma

Petition

We

die deze jonge medemens in nood wil helpen

 

observe

  • dat Eduard geen toekomst heeft in Armenië. Hij zal het leger in moeten. Dat overleeft hij niet. Dit leger is geen plek voor een autistische jongen.

  • Donderdag 16 juni 2016 was de uitslag van het examen maar hij was niet aanwezig bij dat feest. Eduard is geslaagd met de hoogste score op Nederlands van zijn jaarlaag en met een 7,95 net niet cum laude geslaagd.

  • Eduard wil grafisch vormgever worden en is aangenomen voor deze opleiding aan MBO-Amersfoort.

 

and request

staatssecretarissen Dijkhoff (Veiligheid en Justitie ) en Dekker (Onderwijs) om deze bijzondere leerling de kans te geven, hier in het land waar hij zo graag wil blijven om zijn toekomst op te bouwen. Wilt u samen er voor zorg dragen dat Eduard een verblijfsvergunning krijgt om zo hier te kunnen studeren en zijn dromen kan verwezenlijken?

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-17 
Answer expected:
2016-09-27 
Status:
Closed 
Organisation:
G.S.G. Guido de Brès 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie overhandigd aan de Tweede Kamer op 6 september 2016

De petitie is overhandigd aan de Tweede Kamer op 6 september 2016.. De ontvangende Kamerleden van de commissie Veiligheid en Justitie waren L.

+Read more...

Ypma, M. Azmani, A.H. Kuiken, M.C.G. Keijzer, L.G.J. Voortman, J.S. Voordewind, F.P. Wassenberg, S. Öztürk, S.W. Sjoerdsma, C.J. Schouten

2016-12-09

Aanbieding petitie aan vaste kamercommissie V&J

Op dinsdag 6 september wordt de petitie overhandigd aan de vaste commissie voor Veiligheid en Justitie. Alle handtekeningen tot die tijd zullen worden aangeboden.

+Read more...

Tot 6 september blijft het mogelijk te tekenen alleen al om uiting te geven aan verontwaardiging over het falend Kinderpardon.

2016-08-19