You, the petitioner

Echte supporters willen voetbal, geen rellen

1 signature

De bekerfinale Feyenoord - Ajax wordt over twee wedstrijden gespeeld, omdat de politie-inzet niet maatschappelijk verantwoord is. Middels deze petitie onderschrijven de echte supporters dat zij niet gaan voor rellen, maar voor voetbal. De goede moeten vooral niet onder de slechte lijden.

Petition

We

alle voetbalsupporters die houden van voetbal en niet van rellen.

 

observe

dat de bekerfinale Feyenoord-Ajax wordt gespeeld over twee wedstrijden. Doordat zogenaamde supporters op internet hebben opgeroepen tot rellen, werd de politie-inzet zo hoog, dat het niet maatschappelijk te verantwoorden is. Middels deze petitie onderschrijven de echte supporters dat zij niet gaan voor rellen, maar voor voetbal. De goede moeten niet lijden onder de slechte. De slechte 'supporters' moeten snel hard worden aangepakt, via de voetbalwet.

 

and request

dat de voetbalwet snel wordt ingevoerd. De voetbalwet laat al veel te lang op zich wachten en wordt nu nog steeds behandeld in de Eerste Kamer. De fatsoenlijke supporters zijn het zat te moeten lijden onder de relschoppers. De hooligans moeten hard worden aangepakt, zodat de echte supporters weer van het voetbal kunnen genieten. Uit en thuis, zonder veel politie-inzet.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2010-07-16 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Danny Raak 
Website:

History

Signatures