You, the petitioner
0900logo

Dokter, politie en andere hulpdiensten moeten bereikbaar zijn

486 signatures

In Nederland zijn er nog steeds mensen die geen 0900-nummers kunnen bellen omdat deze te duur zijn (bij prepaid bellen kunnen de kosten op lopen tot 2,50 p.m.) of omdat deze zijn geblokkeerd. Ook dokterposten en de politie (0900-8844) zijn door het 0900-nummer niet altijd bereikbaar voor een hele grote groep mensen. De hulpdiensten moeten voor iedereen bereikbaar zijn en daarom vragen wij u deze petitie te ondertekenen zodat het probleem onder de aandacht gebracht kan worden en dat er een oplossing komt voor dit probleem.

Petition

We

0900Alternatieven.nl (zet zich al jaren in om een alternatief te bieden voor 0900-nummers) en gebruikers,

 

observe

Bellen naar 0900-nummers is onmogelijk omdat deze niet aankiesbaar zijn of te duur als u deze wilt bellen met bijvoorbeeld een prepaid telefoon. En dat de dokterposten en politie in Nederland altijd bereikbaar moeten zijn voor iedereen.

 

and request

Op het minst een goed bereikbaar en door iedereen te gebruiken alternatief telefoonnummer.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2011-03-30 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Sander van der Berg 
Website:

History

Signatures

Updates

Wil jij ons helpen?

Wil jij ons helpen vertel iedereen dan over deze petitie. Heeft u een website, Hyves pagina en/of nieuwsbiref dan kunt u de speciale url gebruiken om uw bezoekers naar deze petitie te sturen om de petitie te tekenen. Let op: Ga niet spammen want dit is niet toegestaan en hier help je ons ook niet mee..

2010-08-31