You, the petitioner

Diede verdient een standbeeld


Feedback Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet. U kunt daarvoor andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat uw kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Na al die jaren van ‘gewoon zijn best doen’ is het tijd voor erkenning. Diede __ (kunt u kennen van stevig pilsen, slap ouwehoeren en dergelijke zaken) verdient een standbeeld. Voorkeur gaat uit naar een locatie in de binnenstad, echter zal, bij nood, een plek daar rondom ook voldoen.

Petition

We

Zij die gerechtigheid eisen na al die jaren.

 

observe

Diede doet al zo lang zijn best. Zo ook mevr. __ , die een standbeeld krijgt in de KNVB-tuin. Wij begrijpen dat de KNVB-tuin wellicht iets te hoog gegrepen is, daarom beperken wij ons tot een locatie binnen Amersfoort.

 

and request

Een standbeeld van Diede ___, verwerkelijkt in klassieke stijl (denk aan bijvoorbeeld ‘De David’ van de bekende Michelangelo), geplaatst ergens in, of rondom, de binnenstad van Amersfoort.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Amersfoort 
Petition desk:
Closing date:
2019-10-09 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Diede __ 

History

Signatures