U, de petitionaris
Download

Delivery bij MacDonald's in Middelburg

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Wilt u ook dat uw maaltijd van MacDonald's gewoon thuis bezorgd word? Woont u in regio Walcheren? Teken dan deze petitie!

Petitie

Wij

Wij pleiten voor bezorging van eetwaar van MacDonald's voor regio Walcheren

 

constateren

Levering eetwaar MacDonald's in regio Walcheren

 

en verzoeken

Levering eetwaar MacDonald's in regio Walcheren

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Einddatum:
17-03-2021 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
-- 

Geschiedenis

Ondertekeningen