U, de petitionaris
Deen logo

Deen Supermarkten moet blijven!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Deen Supermarkten verkoopt na 87 jaar al haar winkels aan een drietal supermarktketens. 39 winkels worden omgevormd tot Albert Heijn-winkels, 22 zaken komen in handen van Vomar en 19 filialen worden DekaMarkt-winkels.

Wij vinden dat Deen moet blijven voor onze dagelijkse boodschappen!

Petitie

Wij

liefhebbers en fans van Deen Supermarkten

 

constateren

dat Deen Supermarkten wordt overgenomen en alle vestigingen omgevormd zullen worden naar andere supermarktketens. Hiermee valt onze jarenlange vertrouwde uitvalsbasis voor de dagelijkse boodschappen weg. Andere ketens doen geen recht aan het lokale imago en de service van Deen Supermarkten.

 

en verzoeken

dat de huidige Deen vestigingen blijven zoals ze zijn. Met het huidige productassortiment, lokale uitstraling en de fijne klantenservice.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
30-04-2021 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Sjors Schultz 

Geschiedenis

Ondertekeningen