U, de petitionaris
Imgp2252

De Schilderswijk Moeders moeten door

541 ondertekeningen

Het bewezen effectieve en prijzen winnende project Schilderswijk Moeders dreigt te moeten stoppen. Dit mag niet gebeuren! Door deze petitie te ondertekenen betuigt u uw steun en helpt u mee aan het voortbestaan van dit belangrijke project.

Petitie

Wij

bewoners van de Schilderswijk, professionals, politici en betrokken burgers.

 

constateren

Het project Schilderswijk Moeders mag niet stoppen! Getrainde vrijwillige contactvrouwen uit de Schilderswijk hebben de afgelopen 5 jaar ruim 1000 vrouwen bereikt en geholpen. Uit het onderzoek van het Kennisplatform Integratie en Samenleving blijkt dat circa 90% van de bereikte vrouwen niet op tijd hulp had gekregen zonder inzet van de Schilderswijk Moeders. Daarnaast is bewezen dat het project een positieve maatschappelijke meerwaarde heeft.

 

en verzoeken

Wij verzoeken dat de gemeente Den Haag in zal zien dat dit project niet mag stoppen! Er is een bewezen maatschappelijke meerwaarde en de kosten van de inzet van de Schilderswijk Moeders worden meer dan gecompenseerd door de baten. Als deze aanpak stopt, betekent dit dat moeilijk bereikbare vrouwen en hun gezinnen niet meer worden bereikt en geholpen. Een groot verlies voor de stad Den Haag.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Geschiedenis

Ondertekeningen