You, the petitioner
Imgp2252

De Schilderswijk Moeders moeten door

541 signatures

Het bewezen effectieve en prijzen winnende project Schilderswijk Moeders dreigt te moeten stoppen. Dit mag niet gebeuren! Door deze petitie te ondertekenen betuigt u uw steun en helpt u mee aan het voortbestaan van dit belangrijke project.

Petition

We

bewoners van de Schilderswijk, professionals, politici en betrokken burgers.

 

observe

Het project Schilderswijk Moeders mag niet stoppen! Getrainde vrijwillige contactvrouwen uit de Schilderswijk hebben de afgelopen 5 jaar ruim 1000 vrouwen bereikt en geholpen. Uit het onderzoek van het Kennisplatform Integratie en Samenleving blijkt dat circa 90% van de bereikte vrouwen niet op tijd hulp had gekregen zonder inzet van de Schilderswijk Moeders. Daarnaast is bewezen dat het project een positieve maatschappelijke meerwaarde heeft.

 

and request

Wij verzoeken dat de gemeente Den Haag in zal zien dat dit project niet mag stoppen! Er is een bewezen maatschappelijke meerwaarde en de kosten van de inzet van de Schilderswijk Moeders worden meer dan gecompenseerd door de baten. Als deze aanpak stopt, betekent dit dat moeilijk bereikbare vrouwen en hun gezinnen niet meer worden bereikt en geholpen. Een groot verlies voor de stad Den Haag.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

History

Signatures