You, the petitioner
78920a57 3ff7 462f ac19 b2c18ce464ad

De La Salle in 2020 naar de top van de Mont Ventoux

De La Salle, onderdeel van Koraal, heeft jarenlang succesvol jongeren met een lichte verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen getraind om fietsend de top van de Mont Ventoux te beklimmen. Door bezuinigingen in de Jeugdzorg kan Koraal het project niet meer groots opgezet dragen.

Petition

We

Deelnemers en achterban van Project Mont Ventoux De La Salle.

 

observe

Project Mont Ventoux is goud waard voor de ontwikkeling van onze jongeren. Jongeren die al vele negatieve ervaringen hebben meegemaakt en met behulp van dit project een succeservaring opdoen die ze voor de rest van hun leven verder kan helpen. Het is zonde om de huidige kennis en infrastructuur verloren te laten gaan. Hoe dan ook moeten we daarom, eventueel afgeslankt, doorgaan met dit project voor de toekomst van onze jongeren.

 

and request

Met deze petitie hopen we de Raad van Bestuur van Koraal ervan te overtuigen om De La Salle te faciliteren met fietsen en kleding die al reeds in bezit zijn van Koraal en toestemming te geven dat De La Salle kan trainen en geld mag inzamelen om in 2020, maar ook in de toekomst de Mont Ventoux te beklimmen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
zorginstelling 
Petition desk:
Closing date:
2020-04-16 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Vrienden van Project Mont Ventoux De La Salle 
Organisation:
Vrienden van Project Mont Ventoux De La Salle 

History

Signatures