You, the petitioner
There is news!

 

Photogrid 1561067600567

De dierenambulance moet blijven rijden in Vlissingen

1,086 signatures

Vanaf 1 september stopt de dierenambulance in Vlissingen met het ophalen van in nood verkerende, zieke, gewonde of verloren dieren. We kunnen de dieren toch niet in de steek laten wanneer ze de hulp het hardst nodig hebben?

Petition

We

Wij dierenvrienden eisen dat de dierenambulance Vlissingen kan blijven rijden voor dieren in nood!

 

observe

  • Wij constateren dat de gemeente en een grote organisatie als de dierenBESCHERMING hun taak niet serieus neemt in deze.

  • Wij zien ook dat de gemeente Vlissingen het dierenwelzijn steeds meer en meer laat versoberen en er geen bijdrage in wilt doen.

  • Dieren lijken niet meer in onze samenleving te passen en worden zo gruwelijk in de steek gelaten.

  • Vlissingen kan niet zonder een dierenambulance!

  • Het kan toch niet zo zijn dat door (goedbedoelde) verkeerde aanpak van particulieren de kwetsbare dieren nog meer de dupe gaan worden?

 

and request

Wij verzoeken de gemeente Vlissingen én de dierenbescherming hun grote verantwoordelijkheid naar de dieren te nemen en wij vinden dat bijvoorbeeld de toch al verplichte hondenbelasting van de gemeente Vlissingen dan wel naar dit doel kan gaan.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Vlissingen 
Petition desk:
Closing date:
2019-09-19 
Lead petitioner:
Jolanda Lichtenberg 
Organisation:
Dierenvoedselbank Walcheren  
Website:

History

Signatures

Updates

Overhandigen petitie aan Dierenbescherming

Op 28 augustus zal ik de petitie met op dit moment 1058 handtekeningen overhandigen aan de regiomanager van de dierenbescherming om 16.00 uur te Vlissingen . .

2019-07-20

Overhandigen petitie

Omdat het donderdag de laatste vergadering is voor het zomerreces van de gemeente, zal ik donderdagavond in de hal van het stadhuis van Vlissingen om 19.00 uur de petitie overhandigen aan wethouder Verhage (dierenwelzijn). Mij is al verteld dat zij er niet inhoudelijk op in zal gaan. Voel u vrij mij bij te staan. Verder zal deze petitie ook aan iemand van de Dierenbescherming aangeboden worden op een nader te bepalen tijdstip.

.

2019-06-24

Nieuws vanuit de dierenbescherming gezien

2019-06-21