You, the petitioner
Pastedgraphic

Cultuurkaart_JA

2 signatures

Cultuurkaart_JA, is een organisatie die VOOR het behoud van de cultuurkaart is. Door het ondertekenen van deze petitie en/of het bijwonen van onze protestbijeenkomst met dancebattle op 18 november in het Muiderpoort Theater te Amsterdam kun jij een statement maken! Doe mee en zeg NEE wij houden ckv!

Petition

We

Voor wie: 1. jongeren (12-18 jaar) 2. cultuurcoƶrdinatoren, ckv docenten 3. alle belanghartigen

 

observe

Rutte wil de cultuurkaart geheel afschaffen. Wij vinden dat een zeer ernstige zaak omdat; 1. Iets wat we de afgelopen 12 jaar hebben opgebouwd, wordt nu gewoonweg van de baan geveegd. 2.Culturele activiteiten ontsluit werelden van inspiratie en creativiteit en is tevens een fantastische uitlaatklep voor alle jongeren. 3. De cultuurkaart maakt de sector toegankelijk voor alle jongeren, zowel rijk als arm.

 

and request

Wij vragen om het behoud van de cultuurkaart en daarbij het behoud van cultuureducatie voor alle jongeren in Nederland. Of anders het meedenken naar hoe we dit probleem kunnen oplossen. Wij accepteren geen opmerkingen als; nu moet het afgelopen zijn met die linkse hobby's. Dit is wat wij doen en waarvoor wij leven en begrijpen dat er bezuinigd moet worden, maar denk met ons mee naar een oplossing.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2011-02-01 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Eefje Kan 
Organisation:
Groundbreakers 
Website:

History

Signatures