You, the petitioner
10857887 818016361589199 9062309317399887255 n

Castreer Heckrunderen en Konikpaarden in de Oostvaardersplassen !

450 signatures

Een van de snelste en beste oplossingen om de kuddes paarden en runderen te reduceren in de Oostvaardersplassen is zo snel mogelijk de hengsten en de stieren te CASTREREN. Door de bijvoeding zullen de dieren zich snel bronstig en hengstig gaan gedragen met nog meer jonge dieren als ongewenst gevolg.

Petition

We

willen snel zo veel mogelijk konikpaarden en Heckrunderen in de Oostvaardersplassen laten castreren.

 

observe

Dat er op dit moment geen deugdelijke plannen klaar liggen om, zonder dieren af te schieten, waar wij mordicus tegen zijn, de kuddes te reduceren of over te plaatsen. Castreren is een zeer veilige en effectieve wijze om de kuddegrootte in de Oostvaardersplassen tot aanvaardbare grootte te verkleinen. Wij stellen voor dat er nog voor de bronstijd 2018 door de provincie een aantal dierenartsen wordt gemobiliseerd om dit doel te realiseren.

 

and request

De provincie hierover snel een besluit te nemen gezien de ernst van het dierenleed in de Oostvaardersplassen ook gezien het feit dat de bevolking van Nederland het grote verwaarlozen en het ondraaglijke lijden van de weerloze dieren niet langer kan aanzien.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Flevoland 
Petition desk:
Closing date:
2018-06-04 
Lead petitioner:
Anita Willemse 
Organisation:
vrijwilliger bij stichting Dierennood 
Website:

History

Signatures

Updates

Statenvergadering

Als er 100 inwoners van Flevoland getekend hebben dan wordt deze petitie behandeld in de Statenvergadering van de provincie Flevoland. Dus motiveer je buren je collega's , je bakker en dierenwinkel Allemaal laten tekenen !.

2018-03-17