You, the petitioner

Breng O. J. Punctuel terug naar de Efteling!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


O. J. Punctuel is al een paar jaar niet meer te ontmoeten als meet-and-greet character en dat is heel jammer, want hij is één van de leukste mascottes van het pretpark. Met deze petitie willen wij hem terug brengen als entertainment in de Efteling.

Petition

We

De fans van de Efteling en O. J. Punctuel.

 

observe

We missen O. J. Punctuel en het is heel jammer dat zo'n leuk personage als hij al een paar jaar niet meer in de Efteling te zien is.

 

and request

Dat O. J. Punctuel terug komt als Efteling entertainment (gespeeld door Jeroen Verheij) en in ieder geval elke zomervakantie en tijdens de Winter Efteling weer te zien is in de Efteling.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Status:
Closed 

History

Signatures