You, the petitioner
Oldlogopls

Breng het oude Guido de Brès-logo terug

1 signatures

Tijdens een hervorming van onze school met als doel meer leerlingen te trekken is onder andere het oude vertrouwde Guido de Brès-logo (met betekenisvolle symbolieke trap) vervangen door het 'Guido'-logo (met een praatwolkje boven de 'i', een individualistisch symbool).

Petition

We

De leerlingen van het GUIDO DE BRÈS (zoals de school behoort te heten)

 

observe

Dat het oude vertrouwde Guido de Brès-logo (met betekenisvolle symbolieke trap) onrechtmatig is vervangen door het 'Guido'-logo (met een praatwolkje boven de 'i', het individualisme symboliserend). De vervanging van het oude schoollogo en -naam is verraad aan onze christelijke identiteit als school.

 

and request

Dat het oude schoollogo wordt gereïntroduceerd op de voorgevel van de school, het proefwerkpapier, de site, onderaan (online) correspondentie, op de lokaalbordjes en natuurlijk op de vlag.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Lead petitioner:
De Guido-Leerling 

History

Signatures