You, the petitioner

Brenda en Riven moeten erbij zijn 1 augustus!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, uw petitie gaat over een priv├ękwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Beste vader van Brenda en lieve opa van Riven,

Op 1 augustus kunnen wij, alle vriendjes en vriendinnetjes van Riven en zijn mama elkaar eindelijk in het echt ontmoeten, maar toen wilde u ineens gaan verhuizen.... en kan Riven niet komen...

Petition

We

Alle vriendjes en vriendinnetjes van Riven (en zijn mama),

 

observe

Dat het onacceptabel is als Riven en zijn mama niet bij de grote babymeet aanwezig kunnen zijn op 1 augustus.

 

and request

U om Brenda te vrijwaren van hulp met de verhuizing van uw bedrijf. Want sommige vriendjes en vriendinnetjes wonen heel ver weg en het duurde door die stomme Coronatijd heeeeel lang voor we eindelijk allemaal konden afspreken. En toen wilde u ineens gaan verhuizen die dag en nu zijn wij heel verdrietig als Riven en zijn mama niet kunnen komen!!!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
lokaal fonds 
Petition desk:
Closing date:
2020-10-09 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
--  

History

Signatures