You, the petitioner
Bras boos 04 1

Bras-in-Actie

3 signatures

Wij houden deze petitie omdat wij geen middelbare school in onze wijk willen en wel om de volgende redenen: Wij hebben al te veel instanties in de wijk, wij willen er niet nog één bij want dit verhoogd de belasting van de wijk en wij willen ons buurthuis behouden in de huidige staat. Leer meer!!!

Petition

We

wij zijn een gezellige, saamhorige wijk in Delft, de indische buurt in de wijk Vrijenban.

 

establish that:

De gemeente wil een middelbare school bij ons in de wijk plaatsen, wij zijn hier tegen om de volgende redenen: Wij hebben al te veel instanties in de wijk, wij willen er niet nog één bij want dit verhoogd de belasting van de wijk. Wij willen ons buurthuis behouden in de huidige staat. Wij willen niet dat de saamhorigheid in de wijk verloren gaat. Wij willen niet dat er activiteiten verloren gaan. Wij willen de wijk leefbaar zien worden!

 

and request

Wij hopen met deze petitie te kunnen bereiken dat er geen middelbare school in onze wijk komt waardoor wij nog meer overlastgevende instanties in de wijk krijgen, maar dat wij iets leuks in onze wijk krijgen waar wij allemaal over mee mogen denken zodat wij onze wijk kunnen verrijken!Teken dus allemaal tegen de komst van een middelbare school in de Indische buurt, voorkom dat de wijk nog minder leefbaar wordt! Laten we er iets moois van maken!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Delft 
Petition desk:
Closing date:
2016-12-24 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Danique van der Plank 
Organisation:
Brasserskade Actie Comité 

History

Signatures