You, the petitioner
4c1f0efd cdae 4de1 953a adc31c968a6e

Boycot Topnotch

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Het statement van Topnotch over de mishandelingszaak omtrent Lil Kleine zegt helemaal NIKS over hun standpunt tegen partnergeweld. Ze zijn geen politieke partij... zeggen ze. Ze denken alleen aan het geld wat hij binnen brengt. Boycot Topnotch!

Petition

We

Boycotten Topnotch om het nietszeggende statement wat naar buiten is gebracht over partnergeweld.

 

observe

dat Topnotch het blijkbaar oké vindt dat Lil Kleine geweld gebruikt tegen zijn partner Jamie Vaes. Het statement wat naar buiten is gebracht is totaal leeg en misplaatst.

 

and request

Een statement wat laat zien dat geweld niet door de beugel kan en jullie niet alleen aan het geld denken maar aan jullie voorbeeldfunctie.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
brancheorganisatie 
Petition desk:
Closing date:
2021-05-28 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Amber W. 
Organisation:
Burgers 

History

Signatures