You, the petitioner
Screenshot 20210629 104221 %281%29

Bouw NS-Station Velsen Zuid

7 signatures

Velsen Zuid en IJmuiden zijn zowel hun snelle trein als bootverbinding kwijt geraakt en zullen dat hoogstwaarschijnlijk niet meer terug krijgen. Nu is iedereen daar enkel afhankelijk van de bus en hun eigen auto. Wenselijk is een nieuw treinstation Velsen-Zuid in de spoortunnel gelegen bij de Amsterdamse weg, zodat men daar nog wel een goed knooppunt heeft bij de trein en de bestaande buslijnen. Zo hebben Velsen en IJmuiden in ieder geval een treinstation in de buurt op fietsafstand.

Petition

We

Bewoners van Velsen Zuid en IJmuiden

 

observe

  • dat een nieuw ondergrondstreinstation bij Velsen Zuid goede nieuwe kansen zullen bieden, na het verliezen van zowel onze trein als onze boot
  • dat we in ieder geval een treinstation op goede fietsafstand nodig hebben, en daar ook een goed knooppunt met de bussen die daar rijden, op de Amsterdamseweg.

 

and request

NS, Prorail en iedereen die daarover gaat. Onderzoek te doen, naar de haalbaarheid/wenselijkheid voor een nieuw ondergronds Station Velsen Zuid, aan de Amsterdamseweg. Waar men dan ook kan overstappen op de bus en andersom.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
openbaar vervoerbedrijf 
Petition desk:
Lead petitioner:
Tim Sekac 

History

Signatures