You, the petitioner
Istockphoto 685946242 1024x1024.jpg%282%29 2

Bewaak de immigratiebalans, want vol is vol

25 signatures

Ben jij het ook zat dat al onze huizen worden gegeven aan vluchtelingen? Dat Nederland vol raakt? De culturele samenleving is niet in balans. Onze bevolking hoort langzamerhand bij de minderheid. Er vormen groepjes, er is geen eenheid. Dit moet stoppen!

Petition

We

inwoners uit Nederland

 

establish that:

  • Het huidige immigratiebeleid zorgt voor een groeiend probleem van illegale immigratie, wat leidt tot een toename van sociale spanningen en een toenemende druk op de infrastructuur en openbare voorzieningen.
  • De kosten om de asielzoekers te onderhouden worden ons te veel.
  • Dat de eenheid in Nederland terug moet komen, onze huizen, banen etc. Het raakt nu uit balans!
  • Het is van cruciaal belang om de veiligheid van ons land te waarborgen en tegelijkertijd een humane aanpak te hanteren voor degenen die legaal willen immigreren.
  • Laten we samenwerken om een oplossing te vinden voor dit probleem.

 

and request

het immigratiebeleid te herzien en te verbeteren om de toenemende stroom van illegale immigratie aan te pakken en de druk op de samenleving te verminderen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Lead petitioner:
Kaylynn Jansen 

History

Signatures