You, the petitioner

Betere verkeerssituaties in Utrecht

4 signatures

Bent u de verkeerssituatie in Utrecht ook zo zat? Heeft u ook last van verkeerspleinen die worden aangepast en dat de situatie daar uiteindelijk slechter van wordt in plaats van beter?

Ik wel! Daarom hier een betoog waarin ik de gemeente de ogen wil openen in de hoop dat ze haar verkeersafdeling innoveert.

Petition

We

burgers van Utrecht zijn de afdeling verantwoordelijk voor herinrichting van het verkeersnet zat.

 

establish that:

De herinrichtingen getuigen doorgaans van weinig visie. Utrecht is een oude stad en het centrum kan niet veel verkeer aan. Logischerwijs is er dus behoefte aan ringwegen die wel doorstromen en het centrum ontlasten. Voorbeeld: Monicabrug Doelstelling: Minder uitstoot Realiteit: De doorstroming stagneert nu dusdanig dat de bewoners tijdens de spits 30-60 min in de file staan Evaluatie: Afname van auto's per dag (zonder hun reistijd te meten)

 

and request

1) Alle plannen van de afdeling verantwoordelijk voor de herinrichtingen te laten toetsen door een bureau dat er echt verstand van heeft. 2) Verkeer positief te stimuleren een bepaalde route te rijden in plaats van negatief door te stimuleren om routes niet te nemen 3) Kruispunten aan te leggen zonder stoplichten. Zeker op ringwegen. Denk hierbij aan rotondes, minder kruisende wegen, invoegstroken, etc. 4) Een integraal verkeersplan op stellen in plaats van lapjes.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Closing date:
2016-11-30 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
drs. ing. P. Dorrestijn 
Website:

History

Signatures