You, the petitioner
Couveuse baby

Bescherm onze couveusebaby's

740 signatures

Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse couveusebaby’s dagelijks worden blootgesteld aan hormoonverstorende stoffen die lekken uit medische hulpmiddelen. Little Hero roept de regering op om dit gevaar niet langer te negeren en razendsnel te investeren in veilige alternatieven. Steun de petitie en bescherm onze couveusebaby's!

Petition

We

Alle (couveuse)ouders van Nederland

 

observe

dat Nederlandse baby’s in de couveuse dagelijks worden blootgesteld aan de hormoonverstorende stoffen (Bisfenol-A en ftalaten)die uit het plastic lekken van medische hulpmiddelen. Een nieuw rapport van HCWH laat zien dat buitenlandse ziekenhuizen al volop bezig zijn met veiligere alternatieven. Helaas blijft Nederland achter, met alle schadelijke gevolgen van dien. Wij roepen de Nederlandse regering op om dit potentiele gevaar niet te negeren en te investeren in veilige alternatieven. Want alle couveuse helden in Nederland verdienen toch de beste start!

 

and request

het kabinet en minister Schippers om ook in Nederland de hoogste prioriteit te geven aan vervanging van medische hulpmiddelen die bisfenol A en ftalaten bevatten. Want juist prematuur baby’s & jonge kinderen lopen nu een risico op levenslange schade. Negeer dit potentiele gevaar niet en investeer in veilige alternatieven. Kortom: zet alles op alles om onze kwetsbare helden te beschermen!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2018-12-15 
Lead petitioner:
Cathelijne 
Organisation:
Little Hero 
Website:

History

Signatures