You, the petitioner
Snelheid wakkerendijk

Beperk de snelheid op de Wakkerendijk

4 signatures

Het nieuwe wegdek op onze Wakekerendijk is prachtig geworden maar de herinrichting van onze Wakkerendijk is de verkeersveiligheid niet ten goeden gekomen. Helaas hebben we moeten constateren dat er meer en meer ongelukken met lichamelijk letsel plaats vinden.

Petition

We

Alle bewonder aan de Wakkerendijk te Eemnes.

 

observe

  • Dat er na snelheidsmetingen geconstateerd is dat er veel harder wordt gereden dan de maximale snelheid van 50KM
  • Er inmiddels 6 ongelukken hebben plaats gevonden doordat de lantaarnpalen te dicht op de weg staan
  • Er wordt ingehaald doordat de inhaalverboden zijn verwijderd
  • Wij als bewoners risico's lopen bij het inrijden en verlaten van onze oprit op de met hoge snelheid passerende en soms inhalende auto's.
  • Er hierdoor trillingen ontstaan

 

and request

Ondergetekenden willen alle bewoners van de Wakkerendijk van dienst zijn om namens jullie onze gemeente er van te overtuigen dat zij met ons mee moeten denken om de verkeersveiligheid voor nu en de toekomst te verbeteren. Daarom doen wij een beroep op u middels het ondertekenen van deze petitie ons hiermee te ondersteunen en wij er niet alleen voor staan om u en onze kinderen een veiligere Wakkerendijk te kunnen bieden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Eemnes 
Petition desk:
Lead petitioner:
Ed Alting Siberg 
Organisation:
Stop racebaan Wakkerendijk 

History

Signatures