U, de petitionaris
Img 2316

Behoud vergroot terras 't Wapen van Kennemerland (De Stinkende Emmer), Haarlem

2.083 ondertekeningen

Door de coronacrisis kunnen wij op ons huidige terras helaas maar weinig tafels kwijt. Daarom hebben wij het terras uitgebreid in het weiland om zo meer tafels kwijt te kunnen op 1,5 meter afstand. Zodat er meer gasten kunnen genieten van ons prachtige terras.

Petitie

Wij

Gasten van 't Wapen van Kennemerland en inwoners van Haarlem en omliggende gemeentes.

 

constateren dat:

  • Het terras bij 't Wapen van Kennemerland is nu vergroot zodat veel meer gasten kunnen genieten van het uitzicht en heerlijk in het zonnetje zitten.
  • Door meer gasten te kunnen plaatsen op het terras genereren we meer omzet, die heel hard nodig is om deze moeilijke tijd voor de horeca door te komen.
  • De uitbreiding is veilig en niemand heeft er last van.
  • Het levert lovende reacties op, gasten vinden het geweldig om nu in het weiland te kunnen genieten van een drankje of hapje.

 

en verzoeken

We verzoeken u dan ook om de terras uitbreiding te gedogen. Dit draagt bij aan de recreatie en beleving van de gemeente Haarlem.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Haarlem 
Petitieloket:
Einddatum:
08-06-2020 
Petitionaris:
Robbert van Berkel 
Organisatie:
't Wapen van Kennemerland 

Geschiedenis

Ondertekeningen