You, the petitioner
Gebouw 2

Behoud van twee basisscholen in Groot Holthuizen

77 signatures

Hierbij bieden wij een burgerinitiatief aan voor behoud van twee basisscholen binnen de wijk Groot Holthuizen. Omdat het voorgenomen besluit van Liemers Novum, de nieuwe beoogde locatie voor de Sterrenschool, geen oplossing is voor de groei van beide basisscholen.

Petition

We

ouders/verzorgers van schoolgaande kinderen van basisschool Sterrenschool Zevenaar en bewoners van Groot Holthuizen

 

observe

  • De gemeente heeft bij de ontwikkeling van de wijk Groot Holthuizen, haar bewoners de belofte gedaan dat er in deze dorpswijk keuze zou zijn uit twee onderwijsconcepten
  • De wijk biedt qua aanbod hier ook voldoende ruimte voor met wat aanwas uit andere kernen/omwonende wijken van gemeente Zevenaar in verband met de aangeboden onderwijsconcepten.

 

and request

voor schoolwoningen in de wijk Groot Holthuizen en of uitbreiding van het huidige gebouw van basisschool De Bem zodat de gemeente de belofte 'keuze uit twee onderwijsconcepten' in de wijk Groot Holthuizen kan nakomen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Zevenaar 
Petition desk:
Closing date:
2020-01-31 
Lead petitioner:
Mariska Erdhuizen 
Organisation:
Ewald Staring, Frits Botter, Bianca Hartjes, Mariska Erdhuizen, Rob van Alst, Inez Staring-Pasman, Laura Blok, Imke Sipkema, Lilian Veenhuijsen-van Zeist 
Website:

History

Signatures

Updates

Informatie Groot Holthuizen versus Schrijvershoek

Er wordt nu eindelijk een onderzoek gestart voor de haalbaarheid van een school in Schrijvershoek. Maar gelet op de veiligheid en leeftijden van beide wijken is Groot Holthuizen een betere optie. Let op het kopje criminaliteit in de wijken en inwoners naar leeftijd: Groot Holthuizen en Schrijvershoek.

2020-01-13

Heeft Groot Holthuizen straks nog maar 1 basisschool

ZEVENAAR - Laura Blok woont nog niet zo lang in de Zevenaarse wijk Groot Holthuizen. Haar dochter kan nu nog lopend naar de Sterrenschool, maar de vraag is of dat of dat over anderhalf jaar nog steeds het geval is.

+Read more...

De school staat op de nominatie om in zijn geheel te verkassen naar (...) lees verder

2020-01-12