You, the petitioner

Behoud van nachtapotheek in Lelystad

1,775 signatures

Bezorgde inwoners van Lelystad

De petitie is met succes overhandigd in de spraakzaal en zal zijn weg vinden naar de partijen die hier belang bij hebben en zal kracht bij zetten om hetgeen we wensen voort te zetten een 24 uur bereikbaarheid van apothekers in Lelystad na 22:00 Iedereen bedankt voor de hulp hierin.

Ron van Bronsplace.nl

Bedankt iedereen die getekend heeft ik heb de map uitgeprint en gebonden en ga het samen met Wim Botter overhandigen bedankt voor het vertrouwen en in afwachting van het resultaat blijf terug komen op de site.

Ron van Bron

In Lelystad is het zover. Per 1-01-2014 gaan de apotheken na 22:00 dicht. Geef een signaal af aan de gemeente om de zorgverzekeraar te dwingen tot een 24 uur bezetting. We hebben een dokterspost in de nacht waar ook een apotheekfunctie kan worden. Met 750 of meer ondertekeningen staan we sterker.

En vergeet niet dit door te delen met andere bewoners in Lelystad

We zitten hier met 80.000 inwoners dus minimaal 10 % zou toch wel kunnen tekenen?

De datum om de Petitie in te leveren is op 14 januari gezet. Er is 5 minuten te spreken en uitleg te geven van deze petitie en kracht bij te zetten. Niets doen heeft nooit gewerkt dus dit is een goeie poging om het tij te keren.

Petition

We

Wij willen dat de apotheek nachtdienst blijft en dat de Gemeente ons hier in ondersteunt

 

observe

24 uurs bezetting voor apotheek in Lelystad

 

and request

Bestuurders van Gemeente Lelystad kunt u ons bijstaan om de nachtapotheek via de zorgverzekeraars 24 uurs afhaalpunt te behouden?

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Lelystad 
Petition desk:
Closing date:
2014-01-14 
Status:
In treatment 
Lead petitioner:
Ronald van Bronsplace 
Organisation:
Bronsplace 

History

Signatures

Updates

Nog meer te melden.

Ontwikkelingen aangaande de petitie van de apotheek.Zal jullie niet nu met de door deel linkjes en etc niet vervelen Dan wel is er te melden.Dat er een kandidaat voor Partij voor Lelystad? het woord gaat voeren Hij is spraakzamer dan ik persoonlijk het kan overbrengen.En vooral beter kennis van zaken als het om politiek gaat.voor de goede orde deze petitie is zo geweldig goed gegaan.dat ik er met mijn gebektheid er afbraak aan kan doen.Daar is deze kwestie te groot voor geworden en in het belang van alle ondertekenaars ben ik daartoe gekomen.Ik stel u voor aan Wim Botter? die weet hoe het hoort en zal daarin de steun voor jullie uiten in de gemeente huis aanstaande dinsdag 14 januariPersoonlijk sta ik niet centraal maar alle inwoners die gestemd hebben en hun bezorgdheid kenbaar gemaakt hebben om te tekenen.Uiteraard zijn er genoeg andere die dit ook konden doen de reden waarvoor ik Wim heb gekozen ligt puur op het feit dat Wim een groot publiekelijke positie vervult en daarmee de aandacht goed weerlegt.Tot een volgende ontwikkeling blijf sterk en geloof in wat goed is.Ron van Bron's Place?.

2014-01-10

even op de hoogte houden

Verslagje van gisteren bezoek gemeente huisGisteren bij de Nieuwjaarsreceptie in stadhuis geweest en met verschillende hoogwaardigheid-bekleders gesproken over de Apotheek kwestie.veel kwamen met uitgestrekte handen naar me toen en heb die ook beantwoord het doel heiligt de middelen zal ik maar zeggen.Positief berichten zijn er altijd wel te vermelden en ja zeker is het zo dat de petitie breed gedragen wordt zowel door de politiek is het een Sympathieke actie die gesteund zal worden op alle fronten.We moeten wel helder zijn en weten dat de zorgverzekeraar hier de kaarten in handen heeft en wij slechts een signaal kunnen afgeven dat we onze bezorgdheid uitspreken over onze Stad en samenleving.14 januari ga ik het indienen de petitie en zal gesteund worden door verschillende partijen wat mooi is met de huidige verkiezingen op komst.Gezien de opkomst van ondertekenaars wat zich op alle vlakken van de samenleving laat zien heter zeker leeft. http://nachtapotheeklelystad.petities.nl/Heb je getekend en wil je ook nog je mening kwijt.Plaats het dan en ook als je tegengas wilt geven de discussie is geopend op http://bronsplace.nl/behoud-24-x-7-apothekers-post/.

2014-01-08