U, de petitionaris

Behoud van “Monsigneur Canibal”

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Ondanks dat het melodietje soms irritant lang in je hoofd kan blijven hangen blijft dit een historische attractie in de Efteling die, ondanks kritiek van ‘slechts 1500 actievoerders’ behouden moet blijven! Stem dus mee VOOR BEHOUD VAN MONSIGNEUR CANIBAL!

Petitie

Wij

Voorstanders voor het behoud van “Monsigneur Canibal” als attractie in park de Efteling

 

constateren

Dat met het verdwijnen van “Monsigneur Canibal” een historische attractie moet wijken omwille van ‘slechts’ een paar mensen die hier aanstoot aan geven. Wij pleiten juist voor het behoud van deze en vergelijkbare attracties zodat we onze jeugd een fijne en gezellige belevenis kunnen blijven geven in dit fijne en nette park.

 

en verzoeken

De Efteling af te laten zien van het definitief laten verdwijnen van de attractie “Monsigneur Canibal” en zich in de toekomst sterk te maken om eventueel in de toekomst vergelijkbare attracties ook te blijven behouden omwille van het plezier van onze jeugd, zonder daarbij uiting te geven aan enige rasistische uitingen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
meldpunt 
Petitieloket:
Einddatum:
29-09-2021 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen