You, the petitioner
There is news!
De vullerschool

Behoud van de 'De Vullerschool' in Gorssel

319 signatures

In het centrum van Gorssel staat een bijna 100 jaar oude school. Men wil slopen om woningbouw te realiseren. Dat mag niet gebeuren, we moeten zuinig zijn op ons dorpsgezicht.

Petition

We

Verontruste Gorsselnaren die van hun dorp houden

 

observe

Dat we de school willen behouden, geen woningbouw op die plek

 

and request

Wees zuinig met ons dorpsgezicht, sloop van 'de Vullerschool' is geen optie.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Lochem 
Petition desk:
Closing date:
2021-08-07 
Lead petitioner:
Henk Veenendaal 

History

Signatures

Updates

Het loopt lekker door!

Gisteren, 7 juni, zijn we tot over de 300 ondertekenaars gekomen. Dat is mooi, nu op naar de 500. Dat hebben we nodig om een echt statement te maken.

+Read more...

We houden u op de hoogte!

2021-06-07

Meer stemmen, dat is mooi

Over de 220 stemmen tellen we nu. We gaan nog wat meer mogelijkheden bespreken met winkeliers om daar een tekenlijst neer te leggen.

+Read more...

Vanmiddag kreeg ik een aantal dames die zo van de Jeu de Boules baan kwamen en ter plekke hun stem hebben uitgebracht. Gorssel is een mooi dorp.

2021-06-01

Meer publiciteit

In De Stentor van vandaag wordt er aandacht besteed aan de door ons opgestarte petitie. Dank daarvoor. We merken dat het aantal inschrijvingen gestaag stijgt.

+Read more...

Veel reacties krijgen we binnen. Via Internet, Email, maar ook op straat. Fijn dat het meer begint te leven. we zitten nu net onder de 150 ondertekenaars en dat is hoopvol. https://behouddevullerschool.petities.nl

2021-05-31